Зареждане

Canelo за реванша с Mayweather: Когато е готов...

Canelo за реванша с Mayweather: Когато е готов...
Публикувано на: Ноември 21, 2018 в 09:24 ч
Canelo Alvarez е едно от най-големите имена в спорта, но той все още е решен да отмъсти за единствената си загуба, която е от Floyd Mayweather Jr.

"Винаги съм искал реванш - още от тогава, и сега вече съм по-зрял, с повече опит. Това е среща, която навярно ще се случи някога и ще бъде наистина вълнуваща."

Canelo няма нито една загуба за първите си 43 професионални срещи. Той се би с Mayweather през 2013-та, когато беше с резултат 42-0-1. Равенството беше от срещата с Jorge Juarez - петата профи среща на Canelo.

Тогава мексиканецът не беше съвсем готов за Mayweather, който беше с резултат 44-0. Въпреки резултата от срещата им обаче, Canelo е готов отново да се изправи срещу легендата, който се установи като най-великия на всички времена.

"Беше много скучна среща. Не дойде да се бием. Спечели заради опита си. Трябва да работим здраво за тази битка. Трябва да работим здраво, ащото той е боец, който не удря много."

Mayweather се завърна на ринга миналата година, за да се изправи срещу UFC звездата Conor McGregor. Money отбеляза победа с ТКО в десет рунда, подобрявайки рекорда си на 50-0. В момента му предстои и среща в Rizin.

Canelo също последно отбеляза победа. Той надви Gennady Golovkin през септември, поднасяйки му първата загуба. Първият път, когато се биха, през 2017-та, двамата завършиха с равенство и срещата им тази година се очакваше с нетърпение от мнозина.

Canelo споделя, че към момента се е съсредоточил единствено върху срещата си с Rcoky Fielding, насрочена за 15-ти декември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес