Зареждане

Canelo: WBC ми е като семейство от самото начало

Canelo: WBC ми е като семейство от самото начало
Публикувано на: Октомври 16, 2018 в 11:48 ч
Canelo Alvarez (50-1-2, 34KO) получи WBC титлата си в средна категория в началото на седмицата в Мексико Сити след като надви Gennady 'GGG' Golovkin през септември.

Той също беше награден с Cinturon Chiapaneco и Cinturon Huichol докато се подготвя за своето завръщане на ринга.

28-годишният шампион ще се изправи срещу WBA първенеца в супер средна категория Rocky Fielding (27-1, 15KO) в специална 12-рундова среща на 15-ти декември. Двубоят им ще бъде в супер средна категория и ще се проведе в Ню Йорк.

"Искам да благодаря на всички за подкрепата им във всички моменти - добри и лоши. Беше тежка година. Никога не бих направил нещо, което да навреди на кариерата ми, но съм благодарен на всички, които бяха с мен. От този момент нататък ще представям WBC. Те са ми като семейство от самото начало. Голяма отговорност е да бъдеш мексикански световен шампион. Но съм готов да я поема, защото знам, че съм отдаден и дисциплиниран боец. Уважавам всички, които са се състезавали в Madison Square Garden, но е време и аз да напиша своята история. Това ще бъде нова страница в живота ми."

Jose 'Chepo' Reynoso, мениджър и треньор на Canelo споделя:

"Последните 13 години не бяха лесни за Canelo. Даже напротив. Но когато си толкова отдаден, всичко става по-леко. Изпълнихме си обещанието да го направим световен шампион, защото той работи здраво. Благодаря на всички присъстващи, както и на боксовото общество."

Eddy Reynoso, главен треньор и мениджър на Canelo също коментира:

"Благодарен съм и оценявам всичко, което Canelo успя да постигне. Благодаря на Mauricio Sulaiman и на WBC за подкрепата. Те бяха с нас през цялото време. Горди сме от постигнатото и знаем, че предстои още много."

Eric Gomez, президент на Golden Boy Promotions:

"Работим с Canelo от ранните му години. Имаше огромно желание да успее и беше отдаден. Невероятно е да видим как успява. Поздравявам го за постиженията му."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес