Зареждане

Canelo не е притеснен: Феновете ще изберат истинската битка

Canelo не е притеснен: Феновете ще изберат истинската битка
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 12:30 ч
 
Шампионът на UFC в лека категория Conor McGregor ще се изправи в боксов мач срещу Floyd Mayweather на 26-ти август в Лас Вегас, Невада - дата, която може финансово да повлияе на битката между Saul "Canelo" Alvarez и Gennady "GGG" Golovkin, която е три седмици по-късно.
 
Saul Alvarez не смята така...
 
Това е така, защото "Canelo" е убеден, че феновете ще спестят трудно спечелените си пари и ще изчакат мачът му срещу боксовата суперзвезда Gennady Golovkin.
 
"Всъщност нямам коментар за тази битка, но ще кажа: Мисля, че феновете ще имат последната дума. Те знаят какво да правят", заяви Alvarez пред FOX Sports. "Те намират разликата между просто едно шоу и една истинска борба и ще решат какво да направят".
 
По-голямата част от световната бойна общественост вярва, че мачът на Mayweather срещу McGregor ще е просто шоу, което ще генерира много пари, а няма да е тест за уменията на двамата бойци. "Money" е смятан за един от най-добрите боксьори на всички времена, докато "Nororious" никога не се е състезавал професионално като боксьор през целия си живот.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес