Зареждане

Canelo: Golovkin ще продължи да говори, но враждата ни приключи

Canelo: Golovkin ще продължи да говори, но враждата ни приключи
Публикувано на: Октомври 16, 2019 в 15:32 ч
Мексиканската боксова звезда Saul "Canelo" Alvarez сподели, че враждата му с Gennady Golovkin е напълно угаснала - след две много оспорвани битки в средната категория.

Боксьорите се биха до равенство през 2017-та, а през 2018-та отново след много спорен двубой Canelo спечели със съдийско решение през септември 2018-та. И двете срещи се проведоха в Лас Вегас.

DAZN, стрийминг услугата, която има договор с двамата боксьори, направи всичко по силите си, за да уреди трета битка, но Canelo не показа никакъв интерес.


Сега мексиканецът се мести цели две категории нагоре и ще се изправи срещу шампиона на WBO в полутежката категория Sergey Kovalev.

Вижте също: Канело: Рискът е голям - Ковальов е по-силен и по-голям от мен

Golovkin, който по-рано този месец записа победа над Sergiy Derevyanchenko, все още иска трилогия, но Canelo не поддава.

"Когато даден атлет е в разцвета си, винаги има хора, коиот не го подкрепят или не са съгласни с решенията му, но това е нормално. Това е част от процеса да си успешен човек. Наиситна не отдавам такова внимание и го приемам като мотивация. Много често хората коментират без изобщо да разбират от бокс.

Радвам, се че спечелих втория двубой, защото така затворих много усти. Golovkin ще продължи да говори за мен, но враждата ни приключи. Той вече не представлява никакво предизвикателство за мен.

Kovalev от друга страна е голямо предизвикателство. Щастлив и мотивиран съм, защото това е страхотна битка. Нося много риск и ми харесва, защото ще напишем история."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес