Зареждане

Canelo е сигурен, че Govolkin няма да види края на мача

Canelo е сигурен, че Govolkin няма да види края на мача
Публикувано на: Юни 30, 2017 в 18:00 ч
 
Saul "Canelo" Alvarez (49-1-1, 34 KOs) е уверен, че Gennady Golovkin (37-0, 33 KOs) няма да види края на тяхната среща, когато двамата се изправят един срещу друг на 16-ти септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас.
 
"Относно битка, не виждам как тя ще продължи 12 рунда. Мога почти да гарантирам, че срещата няма да стигне до 12-ти рунд и ще завърши с нокаут.", 
 
Golovkin е стигал до 12-ти рунд само веднъж, това се случи през март, когато той защити титлите си чрез единодушно съдийско решение срещу задължителния претендент Daniel Jacobs в Медисън Скуеар Гардън, Ню Йорк.
 
Преди този двубой Golovkin отказа 23-ма съперници подред преди края на мача, а само Martin Murray стигна до 11-ти рунд. Повечето от тях бяха нокаутирани по средата на мача.


 
На 35-годишна възраст някои наблюдатели не са сигурни дали неспособността на Golovkin да нокаутира Jacobs е знак за възрастта му или факта, че много експерти подценяват възможностите на Jacobs.
 
Само на 26-годишна възраст, Canelo е изкарал девет пълни мача в кариерата си. Canelo е приключил трима от последните си пет съперници с брутални нокаути над Amir Khan, James Kirkland и Liam Smith.
 
Битката се очертава да бъде зловеща!
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес