Зареждане

Broner: Няма да ми е трудно да нокаутирам Amir Khan

Broner: Няма да ми е трудно да нокаутирам Amir Khan
Публикувано на: Февруари 2, 2018 в 10:23 ч

Шампионът в четири категории Adrien Broner (33-3, 24KO) обещава 2018-та да е най-голямата година в кариерата му до момента.

Той се очаква да се завърне на ринга за среща с бившия шампион Omar Figueroa (27-0-1, 19KO), която ще се проведе на 21-ви април.

Figueroa последно разби бившия шампион в няколко категории Robert Guerrero.

Broner ще се опита да се завърна обратно в играта след последната си загуба, която претърпя заради съдийско решение от Mikey Garcia миналия юли.

Garcia ще излезе отново на ринга на 10-ти март, когато ще се изправи срещу шампиона на IBF Sergey Lipinets.

Broner също иска да се изправи и срещу Amir Khan (31-4, 19KO), на когото му предстои двубой срещу Phil Lo Greco на 21-ви април.

Самият Broner коментира:

"Тази година отново ще бъда на върха и всичко ще започне с Omar Figueroa на 21-ви април. След това ще се насоча към Porter и Garcia. Двамата си ме биха, няма какво да се оправдавам, но съм сигурен, че мога да ги победя, така че късмет им пожелавам. Надявам се да продължат да трупат слава, че да е още по-грандиозно като ги разбия."

"Но нека не забравяме и Amir Khan. Ще го нокаутирам, няма да ми бъде трудно. Ако Eddie Hearn иска да направим срещата, нека действаме. Уважавам момчетата, но както вече казах, 2018-та е моята година."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес