Зареждане

Broner: Floyd е гений, затова се съгласи да се бие с Conor

Broner: Floyd е гений, затова се съгласи да се бие с Conor
Публикувано на: Юни 21, 2017 в 12:30 ч
 
Бившият световен шампион на четири дивизии Adrien Broner (33-2, 24 KO's) похвали своя добър приятел Floyd Mayweather за финализирането на сделката за двубоя със суперзвездата на UFC Conor McGregor.
 
Broner заяви в понеделник, че е заинтересован от възможността да се бие в подгряващите битки на вечерта, потенциално срещу боеца на UFC Nate Diaz, който получи лиценз миналата година и може да се боксира.
 
Появата на Broner в бойната карта за вечерта May/Mac е малко вероятна, защото това трябва да се случи по-малко от месец след предстоящата му битка с шампиона на три дивизии Mikey Garcia (36-0, 30 KO's).
 
Срещата му с Garcia ще се проведе на 29-ти юли в "Barclays Center" в Бруклин, Ню Йорк. Broner обаче чувства, че може да вземе участие и във вечерта на Mayweather, при условие че не получи контузия и спечели битката с Garcia.
 
Broner харесва идеята за срещата между Floyd и Conor, защото неговият приятел ще прибере над 100 милиона долара в битка, която ще е изключително лесна за него.
 
"Какво мога да кажа? Mayweather е гений", заяви Broner пред CBS Sports. "По дяволите, ако не получа контузия в битката ми [срещу Garcia], бих искал да се бия с някоя звезда на UFC. Може пък да се обадя на Al Haymon и да му кажа да ми уреди битка със Steph Curry."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес