Зареждане

Борислав Велев: Саруханян лае, но ще го видим как бяга на ринга

Борислав Велев: Саруханян лае, но ще го видим как бяга на ринга
Публикувано на: Май 31, 2023 в 08:44 ч
Този петък в главното събитие на MAX FIGHT 54 в Пловдив ще се проведе една от най-очакваните битки в българския бокс, когато Борислав Велев - Рой ще излезе срещу Григор Саруханян.

Велев предизвика публично Саруханян в предходното издание на MAX FIGHT. Двамата обтегнаха доста отношенията си, но в крайна сметка бързо се стигна до подписване на договор за голяма сума, като победителят взима всичко.

До самия двубой между двамата прехвърчаха много искри, като Саруханян се закани, че ще излезе за да запише много брутален нокаут срещу опонента си.


Велев обаче остана невъзмутим и от своя страна също заяви, че излиза за победата.

"Всичко в подготовката мина много добре. Нямам търпение. Четвъртък правим кантар, а в петък е мариза.

Подготвих се в моята зала. Наблегнах много на спаринги, на силова издържливост, кросове и т.н.

Проучил съм добре неговата игра и съм видял неговите слаби страни, които ще използваме на ринга. С моя треньор Борислав Георгиев изготвихме много добра стратегия."

Вчера Саруханян сподели в MMA.BG, че ще "отвори черепа" на Велев на ринга и че хората ще станат свидетели на много брутален нокаут.

Вижте също: Григор Саруханян за Велев преди MAX FIGHT 54: Ще му отворя черепа на ринга

"Рой" обаче залага действията да говорят сами за себе си и избягва заканите преди двубоя.

"Нека си лае, ще го видим в действие на ринга. Аз не обичам да говоря глупости, защото сме хора - едно е да лаеш, друго е да действаш. Аз обичам да действам.

Нямам търпение да го видя на ринга как ще ми бяга. Искам да оставя фактите да говорят за мен. Няма смисъл от празни приказки."


Велев е категоричен, че публичното предизвикателство е генерирало много интерес у феновете и е правилният път, за да се обърне повече внимание на бокса и спортистите в него - като вкарват повече заряд в срещите, подобно на промотирането на западните двубои.

"Благодарение на феновете и техния интерес се случва тази галавечер. Сега цяла България знае за този мач.

Ще се радвам в близкото бъдеще да се организират такваи дербита. Българската публика го заслужава. Има много добри бойци, които има какво да покажат."

Борислав е уверен, че зрелище ще има и всеки, който гледа битката ще остане повече от доволен.

"Не всеки ден се бият такива боксьори от такова ниво. Гарантираме зрелище, което не е за изпускане. Интересът и залогът е голям."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес