Зареждане

Боксьорът Терънс Крауфорд срещу Макгрегър в UFC?

Боксьорът Терънс Крауфорд срещу Макгрегър в UFC?
Публикувано на: Януари 29, 2020 в 00:12 ч
Управителят на Top Rank, Боб Аръм реши да сподели желанието си да направи двубой между шампиона на WBO в полусредна категория, Терънс Крауфорд и UFC звездата Конър Макгрегър.

Идеята на Аръм е да изправи Крауфорд срещу Макгрегър в UFC по правилата на ММА. А после двамата да се изправят във втори двубой по правилата на бокса.

Макгрегър се пробва в бокса през август 2017-та, когато загуби с ТКО от Флойд Мейуедър в Лас Вегас. След загубата Конър се върна в ММА, но отново има апетит към участие на боксовия ринг.

Битката между Мейуедър и Макгрегър беше второто по приходи бойно събитие в историята затова не е и изненада, че Аръм точи лиги по подобна битка.

"Терънс Крауфорд би се изправил срещу Конър Макгрегър в Октагона и три месеца по-късно могат да се бият в боксовия ринг. Клетката ще бъде първа, защото не искам да си мислят, че се занасяме," каза Аръм.

Крауфорд има опит в борбата и може би това дава някаква увереност на Аръм.

"Крауфорд е наистина корав тип с минало в борбата и не е като Мейуедър, който е просто страхотен боксьор, но ще потъне в Октагона. Крауфорд е топ борец. Така че нека видим. Нека да приемем това предизвикателство. Мисля, че ще бъде уникално."

Ще има ли интерес към такива два двубоя и как мислите, че ще се получат?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес