Зареждане

Боксьор в ареста заради побой

Боксьор в ареста заради побой
Публикувано на: Септември 21, 2012 в 09:57 ч

Източник: Тема Спорт

Младен Манев-Нинджата лежи в ареста заради сбиване. Според разследващите органи бронзовият медалист по бокс от европейското първенство преди две години е взел дейно участие във въргал през миналата седмица в дискотека в Тетевен. Пострадал в мелето е съдружникът в благоевграския строителен холдинг "Агромах" Методи Бачев. Бизнесменът бе приет в болница с няколко лицево-челюстни травми и комоцио.

Въпреки че инцидентът бе преди седмица, 29-годишният боксов национал изглежда скоро няма да бъде пуснат на свобода. Причината за това е условната присъда, която той изтърпява заради друго сбиване преди няколко години. Към момента Манев е с постоянна мярка задържане под страха. Интересно е да се отбележи обаче, че при опит да разбере подробности за случая "Тема Спорт" получи покъртителен отговор от пресцентъра на МВР - "Нямаме информация Младен Манев да е задържан наскоро"!

Отговорът на запитването ни доведе до сериозно объркване, което впоследствие бе разсеяно от брата на Младен. Той потвърди: "Държат го без никаква причина. Не мога да разбера какво става. 15 души са се събрали да го бият, а накрая той е задържан, при това с постоянна мярка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес