Зареждане

Bogdan Dinu обжалва загубата си от Кубрат Пулев

Bogdan Dinu обжалва загубата си от Кубрат Пулев
Публикувано на: Април 1, 2019 в 13:44 ч
Източник: ESPN 
Проблемите не спират да преследват Кубрат Пулев, който успя да победи Bogdan Dinu, но след това целуна репортерката Jenny Sushe, която видя в това шанс за слава и пари и заведе дело срещу Кобрата. В резултат на това от Атлетическата комисия на Калифорния му взеха временно лиценза и той ще трябва да се яви на изслушване през  май.


Това далеч не е най-лошото, защото неговия опонент Bogdan Dinu ще обжалва загубата. Кобрата успя да победи с ТКО,  но при един от нокдауните удари в тила своя опонент, който обжалва пред Атлетическата комисия, която ще заседава през май и ще разгледа жалбата на Dinu, както и въпроса с лиценза на българина. Ето какво сподели по темата промоутърът на Dinu, Greg Cohen:



След двубоя седнах с Dinu и неговия екип и се свързахме с Атлетическата комисия. Официално внесохме жалба и изискахме изслушване пред комисията в Калифорния.


Andy Foster, който е изпълнителен директор на комисията сподели, че съдбата на Пулев ще се реши през май и той е задължен да присъства:


Не е задължително да идва, но ще остане наказан, ако не го направи.





В седмия рунд Dinu реши да продължи, въпреки непозволения удар, който му вкара Кобрата. Рефера даде на Dinu 5 минути за възстановяване и отне точка от Кубрат, като също така определи удара като неволен. Той каза на съдиите на масата, че ако Dinu не може да продължи, то ще бъде взет резултатът по точки до момента. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес