Зареждане

Боб Аръм: Джошуа има слабост и Кубрат Пулев ще го нокаутира

Боб Аръм: Джошуа има слабост и Кубрат Пулев ще го нокаутира
Публикувано на: Декември 5, 2020 в 15:00 ч
Боб Аръм, който е промоутър на Кубрат Пулев вярва, че Кобрата ще може да победи Антъни Джошуа и то с нокаут. Двамата боксьори ще се бият за титлите в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO, and IBO. Битката им ще се проведе на 12-ти декември в Лондон. "AJ" ще брани титлите си за първи път, след като си ги върна от Анди Руис в края на миналата година.

Мнозина вярваха, че Джошуа е непобедим, но едно дебело момче от Мексико стана от дивана и го нокаутира с няколко дни предизвестие в средата на миналата година. Това постави много въпроси и мнозина отписваха Джошуа, но той смени тактиката и в края на 2019 година си върна титлите с решение, въпреки че не впечатли.

Джошуа е длъжник на феновете и ще се опита да се ревашнира срещу Пулев. Аръм вярва, че няма да е лесно за шампиона и прогнозира нокаут за Кобрата.


Ето какво още каза Боб:

Едно е да бягаш по ринга и да се правиш, че си второто пришествие на Мохамед Али, когато се биеш с дебел боксьор като Анди Руис. Друго ще бъде, когато Джошуа се изправи срещу готов Кубрат Пулев, който е в много добра форма. Вярвам, че Кубрат ще успее да се съревновава с Джошуа и да го нокаутира. 

Пулев е много силен и Антъни няма да бяга така, както в битката с Руис. Вярвам, че Кубрат ще победи и то с нокаут. Анди показа, че Джошуа има слабост и не може да поема удари. Не съм глупак, а говоря това, което виждам. Видях как Джошуа падна и това не беше отдавна. 

Ако Джошуа успее да победи Пулев, тогава ще говорим за битка с Тайсън Фюри и къде да я проведем. Тази битка принадлежи на Великобритания, а не на САЩ. Всички ще искат битка между Фюри и Джошуа, ако Антъни успее да мине през Пулев. 

Какво ще се случи в битката между Кобрата и Джошуа ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес