Зареждане

Боб Аръм: Антъни Джошуа няма брадичка

Боб Аръм: Антъни Джошуа няма брадичка
Публикувано на: Март 22, 2020 в 09:47 ч
Боб Аръм е убеден, че боецът му Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа на 20 юни, след което ще продължи напред, за да се бие с победителя в от третата битка на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър. Аръм споделя, че е бил промоутър на Анди Руиз в по-голямата част от неговата кариера и мексиканеца не се славил с нокаутираща сила.

Боб смята, че Джошуа има много съмнителна брадичка и Кобрата ще успее да се възползва от това и ще го нокаутира. Все още не се знае дали битката ще се състои и Аръм споделя, че чакат становище от комисиите в бокса, които от своя страна чакат от властите. Битката между тях е насрочена за Лондон, но най-вероятно ще бъде просрочена с няколко месеца. Ето какво сподели Аръм за срещата:


Джошуа няма брадичка. Познавах Анди Руиз преди първия му двубой с Джошуа. Всеки от двубоите на Руиз, с изключение на предишния му с Димитренко, беше промотиран от нас. Значи ние сме експерти стане ли въпрос за Анди Руиз. Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, доста добра брадичка, но не е нокаутьор. Повярвайте ми, вижте неговата статистика. 

Той води борба с много шунка и бургери и не можеше да ги нокаутира. Фактът, че той нокаутира Джошуа по начина, по който го направи ми показва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна. Ако сравните Руиз с Пулев, то Пулев е много по-добър боец от Анди. Ето защо това, което казах, е че ако Руиз може да нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го нокаутира. 

Не се и съмнявам, че Джошуа и Хърн ще искат да организират битка с Фюри. Има и други бойци, които са замесени. Трябва да видим дали битката между него и Джошуа ще се получи. Хърн е човек, който говори прекалено много. Комисиите в бокса нямат идея кога ще може да започнем. Нямаме идея какво ще стане и ще трябва да чакаме становище от комисиите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес