Зареждане

BKFC ще дават пенсия на своите бойци

BKFC ще дават пенсия на своите бойци
Публикувано на: Април 3, 2021 в 08:38 ч
Организацията за битки с голи ръце / BKFC / ще дава пенсия на своите бойци. Президентът на BKFC Дейвид Фелдман разкри историческата новина пред MMA Fighting. Ето какво точно каза Фелдман в своето интервю:

Нашите бойци са най-важният актив на компанията. Искаме да гарантираме, че те ще бъдат обезщетени не само в нощта на битката, но и по време на пенсия. За всяка битка в BKFC парите ще бъдат поставяни в пенсионна сметка, която те да теглят при пенсиониране. 

BKFC е най-горещият, бързо развиващ се и най-вълнуващ спорт в света и ние искаме да гарантираме, че нашите бойци са обгрижвани по всякакъв възможен начин.

Бойци на големи ММА промоции като UFC и Bellator могат само да се надяват лидерите им да последват примера и да създадат такъв план за тях. Дотогава бивши бойци на UFC като Пейдж ВанЗант и други вече имат причина да изберат BKFC като дългосрочен дом.

В края на месеца организацията се завръща и ще проведе събитието BKFC 17. Пенсионния фонд на BKFC ще започне да работи след събитието им в края на месеца.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес