Зареждане

BKFC дават над 20 милиона на Тайсън за бой с Вандерлей Силва

BKFC дават над 20 милиона на Тайсън за бой с Вандерлей Силва
Публикувано на: Май 25, 2020 в 07:56 ч
Известната организация Bare Knuckle Fighting Championship смята да предложи нова оферта от над 20 милиона долара на Майк Тайсън. Промоцията, която организира битки с голи ръце иска да примами 53-годишната легенда да направи една битка под техния банер. Наскоро Дейвид Фелдман, който е президент на организацията предложи 20 милиона долара на Тайсън да се бие при тях, но е получил отказ от бившия шампион.

Сега той е решил да увеличи сумата, за да изкуши Тайсън да премери сили с ММА легендата Вандерлей Силва. Майк вече обяви, че се завръща, за да прави благотворителни битки и беше залят с оферти от различни организации, както и доста бойци го предизвикват на бой. Ето какво сподели Фелдман относно офертата към Тайсън:


Мисля, че знам какво трябва да направя, за да се получат нещата. Не съм търсил Тито Ортиз за битка с Тайсън. Мисля, че ще бъде някой като Вандерлей Силва. Няма значение на колко години е Силва, защото той все още е опасен и ще бъде интригуващ бой. 

Искам да видя дали ще се договорим с Тайсън, а след това ще мислим за опонент. Все още нямаме успех в това, но не мисля, че вратата е затворена. Той отказа първата оферта, но все още мисля, че може да стане. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес