Зареждане

Бившата съпруга на Дмитрий Бивол: Всички мъже сте психари!

Бившата съпруга на Дмитрий Бивол: Всички мъже сте психари!
Публикувано на: Септември 10, 2023 в 14:00 ч
Екатерина Бивол явно е много ядосана на Дмитрий,с когото двамата се разделиха по-рано тази година.

Двамата изглеждаха лудо влюбени, но неочаквано сложиха край на връзката си. Двойката се срещна преди 16 години в самолет и се влюбиха от пръв поглед.  В брака на Дмитрий и Екатерина има две деца, които са момчета, Мирон и Никон.

Екатерина е журналист по образование и вярва, че изиграла голяма роля в израстването на своя вече бивш съпруг. Все още не е ясна причината за раздялата между двамата. Наскоро Екатерина даде интервю и сподели, че Бивол е насилник.

Тя изригна и по адрес на всички мъже, защото всички са били психари.

„Мъжете искат жена, която ще прави това, което те искат. Знаете  ли какво ? Майната ви на всички мъже. Бих предпочела да съм сама, кълна се, отколкото с друг такъв насилник. 

Той дори не може сам да си направи чай. Майната ви на всички мъже, психари. Защо трябва да слушам някого ? Защо живеем така, сякаш сме отгледани от нашите съпрузи ? 

Аз, която сама отгледах деца. Добре, да, с неговите пари, но какво от това ? 

Той не ме слуша, защото аз отгледах децата. Защо живеем в свят, в който играем огромна роля, а гледат на нас само като на помощници ?  

И тогава той казва, че трябва да се подчините. И парите стават негови, а не ваши. Защо се случва такава несправедливост ?", каза Екатерина.

Бивол е с рекорд 21-0 в бокса и държи титлата на WBA в полутежка категория.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес