Зареждане

Биспинг: Голям кеф ще е, ако Холифийлд пребие Белфорт

Биспинг: Голям кеф ще е, ако Холифийлд пребие Белфорт
Публикувано на: Септември 8, 2021 в 12:50 ч
ММА ветеранът Майкъл Биспинг не е никакъв фен на бившия UFC шампион Витор Белфорт.

Биспинг претърпя загуба с ТКО от Белфорт. В този двубой той получи и сериозна травма на окото си след ритник в главата от Белфорт, който пък беше на подозрителна тестостеронова терапия по това време.

Този уикенд Белфорт ще се се изправи в боксов двубой срещу Ивендър Холифийлд. Първоначално бразилецът трябваше да се бие с Оскар де ла Оя, но той се разболя от COVID-19.

Вижте също: Напълно ваксиниран Оскар Де Ла Оя е с COVID

Сега, въпреки че Холифийлд не получи лиценз, организаторите са уверени, че ще намерят начин двубоя да се състои като го преместят от Калифорния във Флорида.

Биспинг пък напълно подкрепя бившия боксьор в двубоя, като се надява 58-годишния ветеран да спечели с брутален нокаут.

"Надявам се Ивендър да го сцепи от бой. Само това мога да кажа. Няма да се впускам в анализи. Знаем, че Витор е добър в бокса, има бързи ръце.

Ивендър е огромен тип. Много се надявам да пребие Белфорт. Ще е голям кеф. Не ме интересува какво казват хората, но той беше на стероиди, когато двамата с него се бихме. Срещу всички, които са ме побеждавали в миналото, не тая никаква омраза. Пожелавам им всичко най-хубаво. Но той е едно лайно. Не ме интересува... надявам се Ивендър да го сцепи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес