Зареждане

Напълно ваксиниран Оскар Де Ла Оя е с COVID

Напълно ваксиниран Оскар Де Ла Оя е с COVID
Публикувано на: Септември 4, 2021 в 04:00 ч
Легендата в бокса Оскар Де Ла Оя разкри, че се е заразил с COVID-19. 48-годишния американец споделя, че е напълно ваксиниран, но въпреки това се е срещнал с вируса. В момента той е в болница и се възстановява.

За съжаление това го изважда от битката с Витор Белфорт, която беше насрочена за следващия уикенд в Калифорния. Де Ла Оя се готвеше усилено за своето завръщане в бокса и щеше да стъпи на ринга за първи път от 13 години.

Все още не е ясно какво ще се случи с Белфорт, но спряган за негов съперник е легендата Ивендър Холифийлд. Ще трябва от атлетическата комисия да разрешат на 58-годишния Холифийлд да участва.

Ето какво написа Де Ла Оя в социалните мрежи:

Исках да чуете директно от мен, че въпреки пълната си ваксинация съм се заразил с COVID и няма да мога да се бия следващия уикенд. 

Подготовката за това завръщане беше всичко за мен през последните месеци и искам да благодаря на всички за огромната им подкрепа. 

В момента съм в болницата и се лекувам. Уверен съм, че ще се върна на ринга преди изтичането на годината. Бог да благослови всички.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес