Зареждане

Ивендър Холифийлд срещу Витор Белфорт на 11 септември

Ивендър Холифийлд срещу Витор Белфорт на 11 септември
Публикувано на: Септември 5, 2021 в 03:00 ч
Витор Белфорт ще се бие срещу легендата Ивендър Холифийлд на 11-ти септември. Този неочакван обрат се случи, след като Оскар Де Ла Оя се зарази с COVID и отпадна от срещата с Белфорт. Така на 58-годишна възраст Холифийлд се завръща срещу опасен опонент.

Това ще бъде първа битка за Ивендър от над 10 години. Той е сред най-великите в бокса, но на тези години е рисково да се бие с Белфорт, който отново пипа забранените вещества. Новината беше потвърдена от ESPN, както и от Triller, които организират галавечерта.

Има вероятност атлетическата комисия в Калифорния да не разреши на Холифийлд да се бие с Белфорт. Ако това се случи, тогава от Triller ще преместят галавечерта за някой друг щат в САЩ. Вероятно битката им ще бъде показно.

Белфорт е с рекорд 1-0 в бокса и не се е бил на ринга от 15 години. Той има впечатляваща кариера в ММА и за последно беше нокаутиран от Мачида преди 3 години. Витор е с рекорд 26-14-1 в ММА и спечели 18 от срещите си с нокаут.

Холифийлд от своя страна е с рекорд 44–10–2 (1) в бокса и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Нилсен с нокаут през 2011 година. Ивендър е единствен боксьор в историята на тежката категория, който става четирикратен световен шампион.

Холифийлд е също и единственият боксьор, който става абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категория. Одобрявате ли тази битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес