Зареждане

Billy Dib ще се бие с Amir Khan в Саудитска Арабия

Billy Dib ще се бие с Amir Khan в Саудитска Арабия
Публикувано на: Юни 27, 2019 в 12:12 ч
Бившият шампион в категория перо на IBF, Billy Dib (45-5, 26 KOs)  излиза от пенсия и ще замени Neeraj Goyat в битката с Amir Khan, която ще се проведе на 12-ти юли в Саудитска Арабия. Goyat (11-3-2, 2 KOs) претърпя катастрофа и получи множество наранявания, които го извадиха от двубоя. Dib обяви, че се оттегля от бокса миналата година, след като загуби с решение от Tevin Farmer в битка за титлата в категория перо, но през април тази година се завърна и успя да победи Fonluang Sor Singyu с нокаут в първия рунд в лека категория.

Khan от своя страна идва след загуба с нокаут през април от Terence Crawford. Сега двамата ще се бият за перления пояс на WBC в полусредна категория. Ето какво сподели "The Kid" в социалните мрежи относно битката с Khan:


В живота получаваш малко възможности да направиш нещо величествено, както всеки велик в своята индустрия би казал, когато възможността почука на вратата, то ти трябва да отвориш. Това е моят реален Роки момент.




Ето и какво има да каже Amir Khan, който опроверга твърденията на феновете, че Dib бил слаб опонент:


Моля се Neeraj Goyat да се възстанови и да продължи своята кариера. Трябваше да вземем решение кой да го замени и подписахме с Dib. Мисля, че той е уважаван и опитен бивш шампион, така че очаквам с интерес да се пробваме. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес