Зареждане

Белфорт за Тайсън: Иска се много кураж, за да се завърнеш на 53

Белфорт за Тайсън: Иска се много кураж, за да се завърнеш на 53
Публикувано на: Май 27, 2020 в 09:22 ч
ММА ветеранът Витор Белфорт направи тренировка с бившия шампион по бокс Майк Тайсън. Двете легенди бяха във Флорида и трнеираха заедно преди завръщането на Тайсън на ринга на кеч организацията AEW.

Белфорт беше развълнуван от срещата.

"Мисля, че от AEW трябва да направят един мач по двойки с мен и Тайсън срещу двама от техните шампиони. Тони Хан, собственикът на AEW, е мой добър приятел. Идеята е добра и съм готов за нея," сподели Белфорт.
 

Тайсън има опит в кеча. 53-годишният атлет се е появявал често в WWE и дори е включен в залата на славата на организацията.

Белфорт е впечатлен от мотивацията на Тайсън за завръщане в тази напреднала за спорта възраст.

"Решението да се бие отново е взето самоинициативно от Майк Тайсън. Иска се доста кураж, за да се върнеш обратно на ринга, особено на тази възраст. Възхищавам се на смелостта му и му пожелавам късмет.

Трябва да тренира умно, защото това което е работило преди за него може да не сработи сега. Това е нещо ново, което той открива за себе си и пътешествието е чудесно."

43-годишният Белфорт също се е впуснал в свое пътешествие. Бившият шампион на UFC възобнови кариерата си в сингапурската ММА организация ONE. Той подписа с тях миналата година и в момента изглажда детайлите около дебюта си там.

Вижте също: Витор Белфорт: Ще шокирам света в дебюта за ONE

Намирайки се в сходна ситуация, като Тайсън, според Белфорт най-важното е да се подбере правилния противник при завръщането.

"Тайсън трябва да направи умен избор," сподели Белфорт.

"Ключът е в правилният опонент. Той има нужда от опонент, който да допринесе стойност, а не просто опонент, който излиза за да заработи малко пари."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес