Зареждане

Бащата на Фюри: Андерсън ще доминира в бокса, след като Тайсън напусне

Бащата на Фюри: Андерсън ще доминира в бокса, след като Тайсън напусне
Публикувано на: Май 2, 2023 в 00:00 ч
Джон Фюри, баща на британския шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, посочи боеца, който смята, че ще доминира в тежка категория. Джон вярва, че американската перспектива Джаред Андерсън (14-0, 14 КО) ще контролира тежка категория, след като Тайсън се оттегли.

Джаред е с рекорд 14-0 на ринга и печели всяка своя победа с нокаут. Той е на 23 години и дава заявка за голямо бъдеще в бокса. Като аматьор Джаред спечели националните първенства на САЩ през 2017 г. и 2018 година.

В началото на месеца Андерсън победи Джордж Ариас с технически нокаут в 3-тия рунд. Джон очаква големи неща от Андерсън и го засипа със суперлативи.

„Има само един човек, който мога да си представя като шампион след пенсионирането на Тайсън. Името му е Джаред Андерсън. Виждал съм го да прави спаринг с Тайсън. Гледам съм го как се бие. 

Той ще бъде следващият доминант в тежка категория. Джаред става по-добър с всяка битка. Андерсън ще поеме контрол в дивизията, след като Тайсън се оттегли.

 Той ще доминира със своята мобилност, боксова интелигентност, умения и скорост. Това дете има характер.“, каза Джон Фюри в подкаста Stamina For Sale.

Съгласни ли сте ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес