Зареждане

Артур Бетербиев иска битката с Бивол да бъде в Чечня

Артур Бетербиев иска битката с Бивол да бъде в Чечня
Публикувано на: Август 25, 2022 в 10:00 ч
Шампионът на WBC, WBO и IBF в полутежка категория Артур Бетербиев говори за възможната обединителна битка с Дмитрий Бивол. 

От доста време се говори за такава битка, но за съжаление все още не сме я гледали. Артур Бетербиев трябваше да се срещне с Антъни Ярд, но битката беше отложена поради контузия на руснака. Очаква се Бетербиев да бъде аут до края на годината.

Бивол от своя страна ще се изправи срещу Жилберто Рамирес на 5 ноември. Има голяма вероятност да видим Бетербиев - Бивол през 2023 година. Артур е готов за този бой и пожела да се случи в Грозни, Чечня.

„Готов съм тази битка да бъде следващата ми. През последните две години постоянно чувам от екипа му, че има голяма вероятност да се срещнем.

Говорят след битките ми. Мисля, че ако страната на Бивол беше готова да се боксират с мен, нямаше да има пречки.

За мен обединителната битка във всяка версия винаги е приоритет. Сега и двамата с Дмитрий ще се срещнем със задължителни претенденти. 

Мисля, че ръководителите на боксовите организации щяха да ни разрешат да се боксираме по-рано, ако имаше такова желание. 

Къде бихме искали да се бием с Бивол? Би било добре да го организираме в Грозни”, цитираха Бетербиев от РИА Новости .

Бетербиев е голям приятел на Рамзан Кадиров. В началото на годината Кадиров подари автомобил на Артур и го направи почетен гражданин на Грозни. Главата на Чеченската република със сигурност ще иска да организира такъв дуел в столицата.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес