Зареждане

Artem Lobov победи Paul Malignaggi с решение

Artem Lobov победи Paul Malignaggi с решение
Публикувано на: Юни 23, 2019 в 07:09 ч
Artem Lobov и Paulie Malignaggi се изправиха един срещу друг в главната битка на събитието BKFC 6, което се проведе във Флорида. В началото на срещата Lobov замахваше сериозно, но пропускаше целта. Malignaggi започна с джабове и двамата влизаха в клинч. Malignaggi  вкарва удари в тялото, а Lobov му ги връща. Нов клинч, след който Malignaggi вкарва удар в тялото и джаб. Във втория рунд Lobov вкарва леви удари в тялото, а Malignaggi  му го връща с два последователни прави удари. Прав ляв от Lobov и комбинация в тялото.

Malignaggi продължава да разчита на своя джаб, а Lobov го наказва с леви удари. В третия рунд Malignaggi отново с джабове, а Lobov обработва тялото на своя опонент. Lobov вкарва сериозни удари на Paulie в четвърия рунд и Malignaggi търси клинч. Lobov с дясно кроше и нов клинч. Malignaggi опитва да държи Lobov на дистанция със своя джаб. Malignaggi вкарва джат в петия рунд, а Lobov отвръща с ляв в тялото.

Lobov продължава да вкарва леви, а Paulie е прекалено пасивен и край на битката. Artem Lobov победи Paulie Malignaggi с единодушно решение -  (48-47, 48-47, 48-47). Двамата показаха уважение един към друг и си стиснаха ръцете, а Malignaggi обяви, че повече няма да се бие с голи ръце. Като цяло битката между двамата не впечали феновете, които очакваха повече от двамата. Вие какво мислите за двубоя ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес