Зареждане

Арестуваха бивш боксьор, защото убил мъж с дистанционно в Япония

Арестуваха бивш боксьор, защото убил мъж с дистанционно в Япония
Публикувано на: Февруари 21, 2019 в 11:29 ч
Бившия японски боксьор Tomoaki Hashizume е бил арестуван от полицията в Осака. 30-годишният Tomoaki е арестуван, защото участвал във фатална схватка с 41-годишният Sosuke Asada, който Tomoaki убил с дистанционно от караоке. Случката се развила в „снек-бар“ в който се сервира алкохол и се наема женски персонал, който да обслужва и флиртува с клиентите. Кавгата започнала 15 минути, след като Hashizume  пристигнал в клуба заедно със свой приятел.


Двамата с Asaka и още няколко души започнали да спорят за звука от караокето, а този спор прераснал в бой, като Hashizume успял да счупи носа на един човек, а оставил Sosuke в безпомощно състояние. Asada умира приблизително един час след пристигането си в болницата. Причината за смъртта е в резултат от субарахноидален кръвоизлив (вид инсулт, причинен от кървене в мозъка) поради мозъчна травма. Полицията обвинява Hashizume, че той е нанесъл тази смъртоностна травма на Asada.


Hashizume отрича да е удрял Asada и твърди, че не помни нищо, защото бил твърде пиян. Hashizume е бивш професионален боксьор, който от 2005 до 2011 година се състезава в категория супер петел и записа рекорд 14-3-2. Това не е първи случай на бой в бар, който да включва дистанционно от караоке. През 2017 година сумистът Harumafuji Kohei преби с дистанционно по-млад сумист, който получил травма на черепа. В резултат на това Kohei се извини публично и се оттегли от сумото.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес