Зареждане

Арабите искат боксов мач между Канело Алварес и Терънс Крауфорд

Арабите искат боксов мач между Канело Алварес и Терънс Крауфорд
Публикувано на: Май 7, 2024 в 02:00 ч
Арабите искат боксов мач между Канело Алварес и Терънс Крауфорд.

В момента двамата са сред най-големите звезди в бокса. Турки Алалших, министър в Рияд, иска тази битка да се случи през декември тази година или януари 2025 година. Алалших разкри, че вече работи с Алварес, а битката щяла да бъде много голяма за Крауфорд.

Терънс Крауфорд е държал множество световни титли в три тегловни категории, от лека до полусредна, включително безспорните титли в лека полусредна и полусредна категория. Крауфорд е с рекорд 40-0 в бокса и печели 31 от срещите си с нокаут. През август Терънс се качва в супер полусредна категория, за да се бие с Израил Мадримов в Лос Анджелис, Калифорния.

Канело Алварес е държал множество световни титли в четири тегловни категории от лека средна до полутежка категория. Алварес е първият и единствен боксьор в историята, станал безспорен шампион в супер средна категория. Канело е с рекорд 61-2-2 в бокса и е в серия от 4 поредни победи. Той печели 39 пъти с нокаут.

Преди няколко дни Алварес защити безспорната титла в супер средна категория с победа над Хайме Мунгуя. Предстои да видим дали Алалших ще успее да уреди тази битка.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес