Зареждане

Anthony Joshua: Ще сритам Ruiz в Мексико, но искам във Великобритания

Anthony Joshua: Ще сритам Ruiz в Мексико, но искам във Великобритания
Публикувано на: Август 8, 2019 в 11:05 ч
Anthony Joshua е готов за втората битка с Andy Ruiz и вярва, че може да го победи навсякъде по света. Двамата се боксираха в началото на юни и тогава Joshua заложи титлите в тежка категория и непобедената си статистика. Ruiz го свали 4 пъти в нокдаун и го победи с технически нокаут в 7-мия рунд, с което седна на трона в категорията, а Joshua все още търпи сериозна критика.

За щастие на Joshua в договора имаше клауза за незабавен реванш и сега двамата преговарят за такъв. Много са вариантите за място на битката, като сред тях са: САЩ, Великобритания, Мексико, Дубай и Саудитска Арабия. Anthony споделя, че може да победи Ruiz в Мексико, но предпочита пред родни фенове в Кардиф:


Ще се бия с Andy Ruiz в Мексико и ще го победя, дори ако неговият чичо е рефер в срещата. Мисля, че ще бъде невероятно. Готов съм да се бия с него отново в САЩ, но предпочитам да е в Кардиф. Може да се бием и на неутрална земя, защото сега Ruiz е шампион. Аз ще се боря битката да бъде във Великобритания, защото е моята земя. 

Нека направим реванша тук при нас. Феновете във Великобритания са с мен още от първия ден и искат да ме видят как ще си върна титлите. Подкрепата, която получаваш от 80-90 хиляди души, които крещят името ти е невероятна и ще ми помогне да си върна титлите. 


Andy Ruiz от своя страна реши да отговори на тези коментари, които каза Joshua и го покани да изпълни заканите си и да отиде в Мексико за втората битка:


Joshua твърди, че ще може да ме победи в Мексико. Нека го докаже и да дойде Мексико. Той трябва да помни, че дойде в САЩ, защото имаше причина и тя беше да изгради името си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес