Зареждане

Антъни Джошуа може да оваканти титлата на WBO

Антъни Джошуа може да оваканти титлата на WBO
Публикувано на: Май 29, 2021 в 00:00 ч
Антъни Джошуа няма да се съобразява с това, което му налагат организациите в бокса. Еди Хърн, който е негов промоутър смята, че те трябва да избират своя път и битки, а не да им ги налагат.

Джошуа може да приеме битката с Александър Усик, която му налагат от WBO, но може и да реши да се раздели с титлата си. Хърн и Антъни ще приемат, но само ако има смисъл от гледна точка на бизнеса.

Ако няма смисъл, тогава те са готови за друг съперник, а варианти не липсват. Ето какво каза Хърн за бъдещето на своя боец пред Boxing Social:

Постоянно преговаряме с хора, които нямат право на битка и пак го правим. От WBO ни казват, че трябва да се бием с еди кой си. Понякога обаче ти писва и искаш да правиш това, което ти искаш. Антъни иска да е безспорен шампион и преглеждаме вариантите. Може да се бием с Усик, ако сделката е точна. 

Ще ви кажа, че нито аз, нито Джошуа е в настроение организациите да ни казват какво да правим. Точно сега няма гаранция за безспорна битка. Защо да държим на даден пояс точно сега ? Обещания, мечти и такива неща. Джошуа уважава титлите си и вероятен сценарии е битката с Усик. 

Анди Руис, Уайт и Ортис също са варианти. Ще направим това, което е най-добре за Джошуа и за никой друг. Имам няколко битки, които са уредени за него. Говоря с мениджърите на Усик, защото това е битката, която най-много искаме. Трябва обаче всичко да е точно. Готови сме да се разделим с този пояс.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес