Зареждане

Антъни Джошуа: Битката с Уайлдър е сигурна за 2023 г.

Антъни Джошуа: Битката с Уайлдър е сигурна за 2023 г.
Публикувано на: Декември 17, 2022 в 00:00 ч
Британският боксьор Антъни Джошуа е уверен, че двубоят с Дионтей Уайлдър ще се състои през 2023 година.

Бившият световен шампион в тежка категория от години говори за битка с "Bronze Bomber". За съжаление вече няколко години няма такава битка. Феновете искаха да ги гледат тогава, когато и двамата бяха на върха и държаха титлите.

Сега Уайлдър и Джошуа нямат пояси, което едва ли ще развълнува феновете така, както преди години. Със сигурност обаче ще има интерес, а Джошуа обещава, че ще има такъв бой през следващата година, която вече чука на вратата.

„Нека погледнем в бъдещето. Тази битка със сигурност ще се състои. Уайлдър и аз се състезаваме в една и съща теглова категория, в една и съща ера, което означава, че трябва да има битка. 

Годината 2023 не е далеч. Това ще бъде голяма година за бокса и битката ни с Дионтей Уайлдър със сигурност ще се състои.“, каза Джошуа, цитиран от The Sun.

Антъни Джошуа проведе последния си двубой през август с украинския световен шампион на WBA Super, WBO, IBO и IBF Александър Усик. AJ загуби с разделно съдийско решение. Дионтей от своя страна нокаутира финландския боксьор Робърт Хелениус през октомври.

Каква е прогнозата ви за такава битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес