Зареждане

Антъни Джошуа: Битка на стадиона на Тотнъм ще е мега голяма

Антъни Джошуа: Битка на стадиона на Тотнъм ще е мега голяма
Публикувано на: Декември 13, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа успя да си върне титлите на WBO, IBF, IBO, WBA и едва седмица след своя триумф вече трябва да започне да мисли за защита на трона. Шампиона се намира в трудно положение, защото получи нареждане да защити две от титлите си и това значи, че трябва да се раздели с титлата на IBF или тази на WBO.

AJ ще трябва да избира между Кубрат Пулев и Александър Усик, което едва ли ще бъде лесен избор. Феновете вече клонят към Кубрат, а Джошуа загатна, че той ще бъде неговия избор. Все още не се знае какво ще стане, но Джошуа сподели, че битката между него и претендента ще бъде мега голяма на стадиона на "Тотнъм", където могат да се съберат 60 000 души:


Не искам да гледам прекалено далеч в бъдещето. Рано или късно ще насоча моя поглед към безспорен шампион в тежка категория. Ако получа шанс, то тогава ще се бия с Фюри или Уайлдър. Двамата имат битка и след като я проведат, то тогава ще може да ме споменават. Всички претенденти са добре дошли да се пробват за титлите. 

Ще бъде мега голямо да се бия на стадиона на Тотнъм. Вижте колко много хора се събират, за да ни гледат. Това показва, че има интерес към тежка категория. Понякога би било добре да се бия срещу британец. Ще трябва обаче да се бия със задължителните претенденти и да следвам реда. Не всеки ден ще бъде слънце и дъги.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес