Зареждане

Антъни Джошуа: Без съмнение ще го направим още веднъж с Руиз

Антъни Джошуа: Без съмнение ще го направим още веднъж с Руиз
Публикувано на: Декември 8, 2019 в 01:26 ч
Антъни Джошуа се издигна от пепелта като феникс и се върна на трона в тежка катеегория. Той категорично надигра Анди Руиз и си отмъсти за тежката загуба, която мексиканеца му нанесе по-рано тази година. Джошуа беше свалил доста килограми и показа добра скорост, като почти нямаше опасности за него в срещата.


Този път нямаше никакво подценяване от страна на британеца, който беше доста внимателен и го разцъкваше от дистанция. Анди не успя да намери отговор за играта на своя опонент и загуби с решение - (118-110, 118-110, 119-109). С тази победа Антъни смълчава критиците и отново се връща в играта, за да преследва големите битки. Ето какво каза той в интервю след срещата с Руиз в Саудитска Арабия:


Добре, първоначално искам да благодаря на Бог. Искам да кажа Бисмиллах /В името на Аллах/. След това искам да кажа, че първия път беше толкова хубаво и трябваше да го направя и втори път. Човек като мен не си търси оправдания. Тогава си казах, че ще поправя грешките си. Уважавам Анди и неговото семейство. 

Исках да покажа науката в този спорт, която е да удряш, без да те ударят. Не е имало промяна в моята психическа нагласа. Хората казват, че трябва да си гладен и да си скромен. Аз съм гладен и скромен по време на загуба и победа. Искам да благодаря на Руиз и неговото семейство, както и на всички в залата и по света. 

Искам да благодаря на Бог, както и на Еди и Бари Хърн. Живота е колело. Аз загубих и показах уважение. Чух един човек да казва, че трябва да се оттегля. Анди, ти готов ли си да се оттеглиш ? Уважавам Анди, защото той е воин. Да, без съмнение ще го направим и трети път. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес