Зареждане

Andy Ruiz: Искам да покажа на всички, че това не беше късмет

Andy Ruiz: Искам да покажа на всички, че това не беше късмет
Публикувано на: Август 16, 2019 в 00:00 ч
Втората битка между Anthony Joshua (22-1, 21 KOs) и Andy Ruiz беше обявена официално и трябва да се състои на 7-ми декември в Саудитска Арабия. Все още има неразбирателство между двата щаба, защото Eddie Hearn твърди, че всичко е точно, а Ruiz продължава да настоява, че не подписвал нищо и не искал да ходи там.

Мексиканеца твърди, че хората от неговия щаб все още работят по детайлите за втората битка, за да му уредят възможно най-добрите условия. Новия шампион в тежка категория предпочита битката отново да се проведе в Ню Йорк, където през юни шокира Joshua с нокаут в 7-мия рунд и го свали от трона.

И докато нападките от двата лагера продължават Ruiz реши да сподели очакванията си за реванша и за това как AJ ще постъпи в него:


Мисля, че във втората битка Joshua ще бяга повече и ще заложи на движение. Той е прекалено едър. Joshua има много мускули и ще му бъде трудно. В момента преговаряме и не съм подписвал. Те искат да се бием в Саудитска Арабия, а ние искаме отново в Ню Йорк. Давам му шанс да си върне титлите, но той трябва да дойде при мен в САЩ. 

Трябва да съм гладен и да вярвам в себе си. Искам да покажа на всички, че това не беше късмет. Работихме здраво и той ме свали, но аз като истински воин се изправих. Успях да го сваля на земята цели 4 пъти. Трябва да сме готови. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес