Зареждане

Andre Ward предупреди Tony Belew: Това не ти е филм, реалност е!

Andre Ward предупреди Tony Belew: Това не ти е филм, реалност е!
Публикувано на: Август 21, 2017 в 16:00 ч
 
Шампионът на IBF, WBA и WBO в лека тежка категория Andre Ward предупреди бившия  шампион на WBC в полутежка категория Tony Belew.
 
През последните няколко седмици сериозно се говори за потенциална битка между двамата.
 
Ward (32-0, 16 КО's) обмисля възможността да се качи в горната категория след победата над  
Sergey Kovalev в реванша между двамата през юни в Лас Вегас.
 
През март Belew оваканти титлата си в полутежка категория на WBC, за да се премести в тежка категория, където изненадващо за мнозина победи бившия световен шампион David Heye.
 
 
Неотдавна Andre Ward и Tony Belew бяха звезди във филма Creed.
 
И сега, докато Belew вярва, че може да премине през Ward без проблем, настоящият шампион иска да напомни на Belew, че вече не са във филм.
 
"Мисля, че съм доказал и показал през цялата си кариера, че не клякам и не бягам от никого. Правя го по стария начин.", заяви Ward.
 
"Резюмето е там, големите битки са там, победите и големите моменти са там. Това просто трябва да бъде правилната ситуация. На 33 години съм и на този етап от моята кариера трябва да правя големи битки или да се откажа."
 
"Уважавам много Belew, мисля, че той е качествен боец. Няма да е лесна битка и нямам против нищо против той да продължава да говори небивалици, но трябва да му напомня нещо - това е реалния живот. Това не е Creed, това не е филм, това е реалност.", завърши Ward.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес