Зареждане

Andre Berto силно мотивиран да стане отново световен шампион

Andre Berto силно мотивиран да стане отново световен шампион
Публикувано на: Април 18, 2017 в 10:46 ч
 
Двукратният световен шампион в полусредна категория Andre Berto е мотивиран да стигне отново до титлата на 147 паунда. Той е наясно, че това преминава през победа над Shawn Porter този уикенд в Бруклин. Двамата се изправят един срещу друг в елиминационен двубой за пояса.


Berto проведе тренировъчен лагер под ръководството на треньора Virgil Hunter, като вярва, че това ще му помогне сериозно в предстоящия двубой.

“Проведохме страхотен лагер. Фокусиран съм и се намирам в страхотна форма. Да тренираш с Virgil е сякаш да се намираш в класната стая. Винаги се уча и израствам като боксьор, когато съм в залата с него. Всеки ден даваме всичко до предела на силите си и съм готов да бачкам все по-здраво.”

Berto е сигурен, че е готов за всичко, което Porter ще му предложи на ринга.

“Shawn е страхотен боксьор, но ние сме фокусирани върху това, което мислим да направим на ринга. Моят боксов интелект се увеличи много и сега всичко, което правим, го правим с цел. Проведох страхотни спаринги по време на лагера и минах на съвсем друго ниво. Мисля, че ще бъда готов за всичко, което предстои да се случи.”

“Познават ме заради моята сила, скорост и експлозивност. Намирам се във фантастична форма. Да бъда трикратен световен шампион е страхотна мотивация за мен. Поясът на WBC е първият пояс, който спечелих и сега си го искам обратно. Вече си отмъстих за загубата от Victor Ortiz. Сега, да си върна зеления пояс, би означавало да затворя кръга”, каза още Berto.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес