Зареждане

Анди Руис иска да се бие с Тайсън Фюри

Анди Руис иска да се бие с Тайсън Фюри
Публикувано на: Октомври 12, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO, и IBO Анди Руис е готов да се завърне на ринга. 32-годишния мексиканец иска да се боксира с Тайсън Фюри. Миналия уикенд във Вегас Фюри защити титлата си на WBC с нокаут над Дионтей Уайлдър.

В края на 2019 година Анди прие битка с кратко предизвестие срещу Антъни Джошуа. Руис успя да поднесе една от най-големите изненади в историята на бокса, след като нокаутира Джошуа в 7-мия рунд.

Анди спечели титлите и стана първият шампион в тежка категория от Мексико. Няколко месеца по-късно Руис загуби титлите си във втората среща с Джошуа. Той обаче се завърна към победите след успех над Крис Ареола през май тази година.

Сега Анди е възстановен от операциите, на които се подложи и през TMZ сподели следното:

Разбира се, че искам битката с Тайсън Фюри. Точно сега е перфектното време за такава среща. Всички се елиминират взаимно. Аз идвам след няколко операции, но ще се завърна през декември или януари. 

Готов съм за завръщане. Тайсън, ти свърши добра работа. Това беше неговата вечер и няма да казвам нищо лошо по негов адрес. Аз вече имах всички пояси, без този на WBC. 

Какви са шансовете на Руис срещу Фюри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес