Зареждане

Андерсън Силва е фаворит срещу Чеъл Сонен

Андерсън Силва е фаворит срещу Чеъл Сонен
Публикувано на: Май 23, 2024 в 18:00 ч
Не е изненада, че Андерсън Силва е големият фаворит срещу Чеъл Сонен в предстоящата битка от трилогията.

Миналия уикенд беше обявено, че Силва и Сонен ще се срещнат в боксов мач в Бразилия на 15 юли. Въпреки че все още липсват подробности за двубоя, като тегловна категория и брой рундове, битката се рекламира като голям финал за бляскавата кариера на Силва в бойните изкуства.

44-годишният Силва все още не е потвърдил дали това ще бъде неговият прощален мач, но ако се случи, той ще излезе на ринга с комфортна преднина. Силва и Сонен преди това се срещнаха два пъти в UFC, в едно от най-запомнящите се съперничества в историята на организацията.

Силва спечели и двете битки, но може би е най-известен с невероятната си победа чрез събмишън в първата им среща на UFC 117, която ще бъде въведена в Залата на славата на UFC по-късно това лято. През последните години Силва премина от ММА към бокса. 

Последният му боксов мач беше през октомври 2022 г., където той загуби от Джейк Пол. Сонен, от друга страна, не се е бил от 2019 г., когато загуби от Лиото Мачида на Bellator 222. Ето как изглеждат коефициентите:

  • Коефициент за победа на Андерсън Силва - 1.20
  • Коефициент за победа на Чеъл Сонен - 4.25

Кой от двамата ще спечели ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес