Зареждане

Аманда Рибас: Боксът с голи ръце ще е стъпка нагоре за Пейдж

Аманда Рибас: Боксът с голи ръце ще е стъпка нагоре за Пейдж
Публикувано на: Януари 13, 2021 в 00:00 ч
Състезателката в категория сламка на UFC, Аманда Рибас, смята че бившата ѝ опонентка, Пейдж ВанЗант, ще се справи добре в бокса с голи ръце при дебюта си в BKFC.

Рибас и ВанЗант се срещнаха в Октагона през юли 2020, което бе ѝ последния двубой на Ванзант от договора с UFC. Малко след това тя подписа с BKFC и ще дебютира срещу Британ Харт на 5 февруари.

Вижте също: BKFC: Knucklemania през февруари с участието на Пейдж ВанЗант

Въпреки, че са бивши съпернички, двете състезателки в момента тренират редовно в American Top Team.

"Странно е, защото в последния си тренировъчен лагер тренирах за бой срещу нея, а сега тя ми помага в подготовката за следващия ми бой. А аз ѝ помагам с бокса за BKFC," сподели Рибас. "Страхотно е. Така показваме на всички какво е да си професионалист.

Ако тя може да ми помогне - помага ми. Ако аз мога да ѝ помогна - помагам ѝ. Ние сме майстори на бойни изкуства, а не просто хора, които се удрят. Ние сме атлети."

Рибас имаше възможност да опознае ВанЗант като противник и вярва, че ще жъне успехи в BKFC.

Вижте също: Бокс с голи ръце - брутална история с повторение

"Тя е много умно момиче. Има голямо сърце и мисля, че ще е добре за нея, защото никой с малко сърце или дори малко страх, не би могъл да се бие без ръкавици. Мисля, че това е крачка напред за нея към големите пари, защото там плащат наистина добре." 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес