Зареждане

Алварез нокаутира Плант в 11-тия рунд

Алварез нокаутира Плант в 11-тия рунд
Публикувано на: Ноември 7, 2021 в 06:48 ч
Саул "Canelo" Алварез събра всички титли в суперсредната категория и стана неоспорим шампион след нокаута си над Кейлъб Плант в 11-тия рунд.

Плант започна с ляв прав в първия рунд, а Канело обикаляше около ринга, проучвайки опонента си. Първите удари на мексиканеца не бяха особено точни, а левият прав на Плант беше доста на място.

Във втория рунд Канело постепенно започва да указва натиск и заигра повече с лявата ръка. Плант контрираше добре, но Канело нанасяше по-тежките удари.

В третия рунд Плант започна да нанася повече удари в главата и тялото. Канело обаче пресираше повече и нансяше по-силни удари. Плант обаче показа добри движения и добър бокс. Общо взето битката бе оспорвана до този момент, като Алварез нанасяше по-зрелищните и силни удари.

Плант показа добра защита в петия рунд - удряше по-често, а Канело дебнеше да нанася само силни удари. Това се засили с напредване на рундовете, където Канело открито започна да атакува с все по-тежки удари.


Нещата започнаха да се обръщат и Плант беше този, който започна да се движи повече и да атакува по-малко, докато Канело не спираше да наказва торса му.

В 11-тия рунд Канело нанесе няколко силни удара, които свалиха Плант на пода за пръв път в неговата кариера. Той успя да се вдигне, но Канело не му остави шанс и с още няколко тежки удара го свали отново на земята и така битката им приключи.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес