Зареждане

Александър Усик иска показно с Флойд Мейуедър

Александър Усик иска показно с Флойд Мейуедър
Публикувано на: Декември 3, 2022 в 00:00 ч
След страхотни две битки с Антъни Джошуа, където Александър Усик победи два пъти, кариерата на украинския боксьор спря.

Усик, който държи почти всички пояси в тежка категория, искаше да вземе единствената липсваща титла, която в момента се държи от Тайсън Фюри. Но грамадният британец и Усик не успяха да се разберат.

"Циганският крал" реши отново да се бие с Дерек Чисора, а Александър остана в готовност. Журналистите и феновете могат само да гадаят срещу кого ще се бие Усик.

Мениджърът на украинеца Александър Красюк реши да хвърли малко яснота по темата. По всичко личи, че плановете на Усик са неочаквани за много от нас.

„Александър каза, че след като победи Тайсън Фюри и стане абсолютен световен шампион, той ще може да слезе и да се бие, например с Канело Алварес или Флойд Мейуедър. Но повече за забавление. 

По-скоро можем да говорим за демонстративен мач. Той го спомена. Да бъдеш в тежка категория е голямо предизвикателство за него.“, каза Красюк в интервю за YouTube канала Behind The Gloves.

Александър мечтае да победи Фюри и да стане абсолютен световен шампион, но Флойд Мейуедър и Саул Алварес в списъка с потенциални съперници на украинеца изглеждат доста странно.

Флойд вече е на 45 години и тежи около 70 килограма - срещу 100 килограма на Усик. Няма интрига в такава битка, та била и тя показно. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес