Зареждане

Александър Усик готов да се боксира с Канело Алварес

Александър Усик готов да се боксира с Канело Алварес
Публикувано на: Декември 13, 2021 в 02:00 ч
Световният шампион във версиите на WBA Super, WBO, IBF, IBO в тежка категория Александър Усик посочи условието, при което ще бъде готов да се бие с абсолютния шампион в супер средна категория Саул Алварес.

Наскоро стана ясно, че Алварес ще се качи в полутежка категория, за да се бие с Илунга Макабу за титлата на WBC. Алварес ще се опита да стане шампион 5-та различна категория. Канело е с рекорд 57–1–2 в бокса и е в серия от 15 поредни победи.

Усик е бивш безспорен шампион в полутежка категория и няма нищо против за битка с Алварес. В момента Александър се готви за реванш с Антъни Джошуа, който би трябвало да се проведе през март. Ето какво сподели Усик за своя колега:

Канело е красив. Разбира се, той нарочно избра противник, за да вземе още един пояс за себе си. Ако иска да се боксира с мен в полутежка категория, тогава мога да сляза там, но при условие, че все още имам колани в тежка категория, защото тогава пак ще се върна там. 

Мисля, че Канело ще победи Макабу . Ако се срещнем, тогава трябва да го победя. Аз лично не познавам Макабу, но съм гледал битките му по телевизията. Канело е добър, а на този човек видях няколко битки. Всичко се върти около Канело. 

Кой би победил в такъв дуел ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес