Зареждане

Алчността на Джошуа провалила Усик срещу Фюри

Алчността на Джошуа провалила Усик срещу Фюри
Публикувано на: Февруари 1, 2022 в 04:00 ч
Промоутърът Франк Уорън, представляващ интересите на легендата Тайсън Фюри, обясни защо британецът не можа да се разбере с украинеца Александър Усик за двубой. В последните седмици Фюри не спираше да говори, че е готов да се бие с всеки.

Тайсън искаше да се изправи срещу Усик, за да обединят титлите в тежка категория. Имаше обаче голям проблем, защото Джошуа има клауза за реванш с Усик и трябваше да се съгласи на оттегляне от срещата, за да може Усик да се бие с Фюри.

Това обаче не се случи и Фюри ще се бие с Дилиън Уайт за титлата в тежка категория на WBC през април. Уорън твърди, че Джошуа е бил прекалено алчен и искал все повече и повече пари, за да отстъпи мястото си.

Няма значение и не ме интересува какво каза Еди Хърн. Той казва много неща и е част от проблема.Този път преговорите се проточиха. 

Когато Джошуа поиска допълнителни 5 милиона долара, Тайсън каза, че това вече е достатъчно. Джошуа е твърде алчен. Това беше достатъчно. Тайсън е шампион и не дължи нищо на Антъни Джошуа. 

Фюри и Усик искаха да се бият, но имахме двама души по средата. Единият съдеше WBC, а другият искаше все повече и повече пари. 

Според различни източници на Джошуа са били предложени 15 милиона, за да се откаже, но той искал 20 милиона.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес