Зареждане

Абделазиз: Джейк Пол ще спука от бой Конър Макгрегър

Абделазиз: Джейк Пол ще спука от бой Конър Макгрегър
Публикувано на: Януари 5, 2021 в 07:00 ч
Известният ММА мениджър Али Абделазиз е един от малкото хора в ММА, които подкрепят братята Логан и Джейк Пол. Двамата влогъри изригнаха в последните години и направиха дебют в бокса. Джейк успя да запише 2 победи с нокаут, а Логан няма победа, но въпреки това си уреди показно с легендата Флойд Мейуедър.

Джейк е на 23-години и няма чак толкова голям опит в бойните спортове, но това не му пречи да е уверен и да предизвиква големите имена в ММА. Той мечтае за боксова среща с Конър Макгрегър и преди седмици го съсипа с обиди. Пол твърди, че дава 50 милиона долара на Макгрегър за битка и доказа това с писмо от неговата банка.

"The Notorious" не му обръща внимание, а Абделазиз реши да го подкрепи и наля масло в огъня. Ето какво сподели Абделазиз, който е мениджър на много големи звезди в ММА:

Харесвам това хлапе Джейк Пол. Знаете ли защо ? Харесвам го, защото е истински. Когато Пол говореше за съпругата на Хабиб и беше нападнат, тогава Джейк припомни как Макгрегър обиждаше съпругата на Хабиб Нурмагомедов. Харесвам това момче. 

Мисля, че Пол ще спука от бой Конър, неговите съотборници и всичко около него. Харесвам и Логан Пол, който е негов брат. Двамата правят нещо от нищо. Майк Тайсън е мой приятел и дори той харесва тези братя. Не казвам, че Конър е лош боец, но просто е кучка и няма дух. 

Припомнете си как Джейк Пол се подигра на Конър Макгрегър и още няколко от известните ММА бойци:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес