Зареждане

A. Емеляненко удари Дацик преди битката

A. Емеляненко удари Дацик преди битката
Публикувано на: Септември 22, 2022 в 12:00 ч
На 24 септември в ЦСКА Арена, Москва ще се проведе галавечер по бокс под банера на Hardcore Boxing.

В главната битка ще се срещнат Александър Емеляненко и Вячеслав Дацик. Няколко дни преди битката се състоя последната пресконференция, на която бойците получиха възможност да застанат лице в лице и да рекламират боя.

Двамата казаха, че натрупаната през годините омраза е охладняла, но въпросите от публиката малко подгряха съперниците преди срещата на ринга. Емеляненко твърди, че не вижда заплаха от опонента си.

„Каква е опасността от Дацик ? Абсолютно нищо. Ръцете му висят, няма скорост, не мърда нито назад, нито напред. Абсолютно никаква опасност няма в него.“, каза боецът, който влезе в страхотна форма и престана да се счита за глух аутсайдер от букмейкърите.

Дацик е настроен само за нокаут - той дори обеща да откъсне главата на Александър.

„Не може да има решение. С всяко решение винаги ще бъдете ограбени, така че трябва да спечелите само с нокаут. Ако не сте нокаутирали опонента си, на практика сте загубили. 

Имайки предвид нашите лични сблъсъци, това, което вече си казахме, може да има само нокаут. Саша ще бъде нокаутиран. Както винаги, ще откъсна главата на Саня.", каза Вячеслав.

Накрая двамата застанаха лице в лице, а Емеляненко шеговито удари Дацик по рамото. Вячеслав не го отрази и накрая двамата си стиснаха ръцете.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес