Зареждане

Ваня Червенкова е бизнесдамата, докарала брандовете на Хабиб в България

Ваня Червенкова е бизнесдамата, докарала брандовете на Хабиб в България
Публикувано на: Юни 30, 2021 в 05:10 ч
Източник: Атанас Лазаров
Ваня Червенкова започна бизнес начинание с шампиона от UFC - най-голямата ММА Хабиб Нурмагомедов. Бизнесдамата се срещна с новия си партньор в Дубай, където обсъдили всичко до най-малката подробност и накрая си стиснали ръцете.

Ваня направи официално представяне на продуктите, но поради пандемичната обстановка Хабиб не успя да присъства, но пък обещал в най-скоро време да поправи тази грешка.

Вижте също: Хабиб в България: първо с протеинови барове, а после и лично

Дагестанецът, който с рекорда си от 29 поредни победи без нито една загуба държи най-дългата серия от победи в ММА, е подписал с бизнесдамата договор за ексклузивно представителство за продажбата на продуктите си на територията на няколко държави.

"Впечатлих се от размаха, с който екипът на Хабиб работи в офиса в Дубай. От няколко месеца следях как се развива брандът на боеца за протеинови блокчета. Оказа се, че са най-продаваните в света - продават по 5 милиона месечно", коментира Ваня. 

А на официалното представяне на продукта я уважиха Маги Сидерова, Ивана от "Игри на волята"; Пиарът Наско Лазаров и нейни приятели и колеги в бизнеса.

FitRoo и протеиновите барове на Хабиб Нурмагомедов могат да се закупят от магазина на MMA.BG

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес