Зареждане

Транссексуален: Парализирах 9 души! На улицата съм с рекорд 320-0

Транссексуален: Парализирах 9 души! На улицата съм с рекорд 320-0
Публикувано на: Април 21, 2023 в 16:00 ч
Шану Варма е транссексуален активист, който стана обсъждана личност поради поредица от заплашителни постове в социалните медии.

Варма твърди, че се е присъединила към Института на жените по време на спор дали организацията трябва да допуска транссексуални членове. Шану наскоро публикува екранна снимка на уебсайта на WI, в която й благодари за членството, и добави надпис, обявяващ нейното членство.

Потребители в Twitter обаче посочиха неотдавнашните предупреждения на Варма, че е създала списък с десетки критици на джендър идеологията, за да помогне на приятели, които искат да ги наранят физически.

Използвайки различни акаунти в социалните мрежи Шану Варма се хвали с любовта си към бойните изкуства. Ето какво пише Варма:

„Аз парализирах завинаги девет души от врата надолу. Носител съм на златен медал по шаолин кунг фу. Внимавайте кого заплашвате, мога да направя едно телефонно обаждане, да поискам услуга и край на трола. 

Аз съм много насилствена и жестока, когато се бия. Никога не съм губила в 320 битки за 40 години.“, хвали се Варма.

Въпреки противоречията около Варма, главният изпълнителен директор на Женския институт Мелиса Грийн заяви, че транссексуалните жени са жени и организацията е отворена да споделя своя опит с тях.

Не е ясно колко достоверни са твърденията на Варма. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес