Зареждане

Станислав Недков специален гост на състезание по стрийт фитнес

Станислав Недков специален гост на състезание по стрийт фитнес
Публикувано на: Юли 16, 2014 в 15:43 ч

Тази събота в столичния квартал "Хиподрума" ще се проведе състезание по стрийт фитнес с награден фонд.

Всеки желаещ може да се запише за участие от 10:00 ч. на 19 юли на площадката. Самото състезание ще започне от 11:30. Повече информация за събитието може да намерите тук.

Специален гост на събитието ще бъде ММА боецът Станислав Недков - Стъки, който направи кратък призив към всички младежи, които спортуват активно.

"В България на младите хора, друго не остана. Освен спортните площадки, които са дефицит, залите за спортна гимнаситка, бокс и борба…друго не остана. Истински се радвам, когато видя голяма група млади хора да бъдат активни и мотивирани да спортуват. Това е и един вид култура, да бъдеш пълноценен. Надявам се този спорт да бъде популизиран от всички нас, които се заниамваме професионално със спорт, за да подкрепим младите хора на България. Точно ние, трябва да бъдем зад тях и да предаваме всичко, което сме научили през годините.

Бях на един ринг с някой от най-добрите бойци в MMA. Сега искам да помогна за развитието на спорта у нас.

Приятели, заповядайте на 19.07.2014г (Събота) в парк „Хиподрума“, заедно да спротуваме, а най-добрите на успоредките, ще бъдат наградени.“

 
Състезанието ще бъде разделено на две групи - под 17 и над 17 годишни участници. Класиралите се на първите 7 места и двете групи ще получат награди.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес