Зареждане

Сподели и спечели: Каква е твоята поука от 2020-та?

Сподели и спечели: Каква е твоята поука от 2020-та?
Публикувано на: Декември 22, 2020 в 14:39 ч
Без съмнение 2020-та година е доста интересна за целия свят. Случи се какво ли не - за някои беше крах, за други нови големи успехи. При всички случаи обаче няма човек, който да остана безразличен и безучастен в случващите се глобални процеси.

В основата си нашата мисия е да помагаме на всички нас да бъдем по-добри - не само в тренировките и спорта, но и като хора.

Затова правим следния конкурс, като се надяваме да се включат максимално много хора.

Сподели своята поука и равносметка от изминалата година - кой е най-ценният урок, който ти даде 2020-та?


Ако всяко лошо нещо, което ни се стоварва е с цел да ни научи на нещо и да станем по-силни и по-добри, то нека всеки сподели опита си, така че да даде стойност - да разкаже в едно-две изречения какъв е бил най-ценният урок и поука, които си е извлякъл от изминаващата година.

По този начин, споделяйки синтезиран опит, да помогнем на всеки от нас да направи заключения за годината и да започне следващата по-добър и по-целеустремен.

Играта ще продължи до 1-ви януари, като в първите дни на Новата година ще изтеглим чрез жребий 5-има печеливши, на които ще раздадем награди.

Може да пуснеш своята равносметка и поука в коментар в най-удобноти за теб място:Приемете предизвикателството сериозно - нека сме полезни един на друг с опита си. Помислете добре, напишете и дайте стойност на коментара си, така че да си помогнем взаимно с изводите от изминалата година и да бъдем по-добри в следващата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес