Зареждане

Спечели двоен билет за култовия филм 'Крал Артур: Легенда за меча'

Спечели двоен билет за култовия филм 'Крал Артур: Легенда за меча'
Публикувано на: Април 30, 2017 в 20:28 ч

На 12-ти май предстои дългоочакваната премиера на най-новия филм на култовия режисьор Гай Ричи - "Крал Артур: Легенда за меча", който ще бъде излъчван на 3D, 4DX и Dolby ATMOS.

Владетелят на Лондиниум Утер Пендрагон (Ерик Бана) е предаден от брат си Вортигерн (Джуд Лоу), който завзема властта, но не подозира, че Утер има наследник.

Артур (Чарли Хънам) израства в бордеите и сред уличните банди на града, но когато успява да извади Екскалибур от камъка, животът му коренно се променя.

Независимо дали му харесва или не, той трябва да последва предопределената му съдба и да приеме полагащото му се място на предводител на народа.
 

 

Спечели двоен билет за кино

 
MMA.BG предлага на 10 късметлии шанс да спечелят чрез томбола двойни билети за филма. По традиция ще бъдат изтеглени и няколко печеливши от редовните клиенти на магазина ни за хранителни добавки и спортна екипировка.

За да участвате в томболата, изпратете верен отговор на следния въпрос:

Кой е режисьор на "Крал Артур: Легенда за меча":
а) Стивън Спилбърг
б) Гай Ричи
в) Кристофър Нолан

Изпращайте верния отговор на [email protected] с тема „Крал Артур“ , придружен с трите ви имена и телефонен номер. Ще се свържем с победителите на 15 май.

Билетите ще важат от 16-ти май до 1-ви юни за всички прожекции в следните кина:
  • Синема сити - Mall of Sofia, Paradise, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Русе
  • Кино Арена – София (Запад, Младост, The Mall, Делукс), Пловдив-Мол Марково Тепе, Парк Мол Стара Загора, Варна - Мол Варна и Гранд Мол Варна, Смолян, Плевен
  • Синегранд – Парк Център София, Ринг Мол
  • Палас - Велико Търново
  • Синемакс - Благоевград
 

 
Главният актьор във филма, Чарли Хънам преминава през сериозна подготовка в различни бойни стилове, за да усъвършенства техниката си, която демонстрира при бойните сцени. Хънам тренира от известно време бразилско жиу-житцу под ръководството на Jean Jacques Machado, а освен това се подлага и на тежки фитнес тренировки, които да го вкарат в пикова форма за ролята.

Повече детайли относно тренировъчния му режим ще научите съвсем скоро на MMA.BG.

До тогава вижте непоказвани задкулисни сцени, включващи част от ежедневните тренировки и физически изпитания на главния герой:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес