Зареждане

Шампионка по силов трибой обидена, защото я смятат за мъж

Шампионка по силов трибой обидена, защото я смятат за мъж
Публикувано на: Октомври 2, 2020 в 15:00 ч
Руската световна шампионка по силов трибой за жени Анна Тураева разказа за своето унижение, когато служители на авиокомпания я помолили да докаже, че е жена. Тураева е шесткратен световен шампион по силов трибой, както и десеткратен европейски шампион и е държала световните, европейските и евразийските рекорди в своята дисциплина.

Тураева летяла от Санкт Петербург до Краснодар, когато преживяла този инцидент, който тя определя като „унизителен“. Ето какво още споделя тя пред руските медии за това странно преживяване:

Днес искам да споделя с вас ужас, който ми се случи вчера. Имам силен характер и нищо не може да ме смути, но хората са различни и реагират по различен начин. Летях от Санкт Петербург до Москва и след това от Москва до Краснодар. На входа отказаха да ме пропуснат, позовавайки се на факта, че в паспорта ми полът ми е написан като„ женски ". Това беше унизително. 

Пред цялата опашка от хора ми изнесоха лекция като на дете с въпроси от интимен характер. Искаха да знаят коя роля играя в живота и между чаршафите. Въпреки това, не си позволих и най-малкото нарушение и се опитах да разреша проблема. Цялата опашка наблюдаваше тази анархия и се чувствах абсолютно безпомощна. 

И аз като дете на пет години се опитах да докажа, че съм жена. Опитах се да обясня защо е така и защо те не бяха прави. Сякаш това беше някакво задължение. Направих всичко, което се искаше от мен, за да повярват най-накрая. И тогава се случи чудо и ме пуснаха в самолета! 

На компанията казвам: Работих усилено през цялата си младост и спечелих световни първенства чрез кръв и пот за моята страна, а не за да се отнасяте с мен по този начин!

До 16-годишна възраст Ана предпочитала традиционните тоалети и дори имала дълга коса. Според информация от медиите, в младостта си момичето е изпитвало силен стрес от несподелена любов и се е разочаровало от силния пол. В резултат на неприятното преживяване тя сменила имиджа си и се потопила стремглаво в професионалните спортове.

В резултат на сериозно физическо натоварване външният вид на Анна наистина започнал да прилича на мъжки, както се вижда от кадрите преди и след началото на активна й спортна кариера. Момичето обаче не комплексира по този въпрос. В ранни интервюта спортистката казва, че в бъдеще тя най-вероятно иска да си намери съпруг и да има две деца - момиче и момче.

През 2017 г. се случва промяна в личния живот на Тураева. Избраният от нея беше момиче на име Виктория. Те се срещнали  в социалните мрежи. Познанството прерасна в нещо повече - момичетата започнали да живеят заедно открито. Тураева призна, че и преди това е имала отношения с жени, но само с Виктория е искала да създаде семейство.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес