Зареждане

Резултати от Ultimate Pro Fight 4

Резултати от Ultimate Pro Fight 4
Публикувано на: Декември 19, 2015 в 16:51 ч

18.12.2015г. град Варна, Дворец на културата и спорта. Тази дата и това място определено ще останат в историята на града и неговите жители. Защо ли?

Защото всички присъстващи любители на бойните спортове имаха възможността да наблюдават няколко официални церемонии. Награждаването на „Спортист на Варна” за месец Ноември в която за №1 на спортните журналисти бе избран Световният шампион в абсолютна категория Захари Дамянов, а в онлайн анкетата за № 1 бе обявен състезателя по кикбокс Илия Борисов от СК Вокил заедно с личния си треньор Галин Димов.

Специална награда за Световния шампион по кикбокс в стил К1 до 81кг. Александър Петров от СК Джет.За спортист №1 за 2015г. единодушно бе избран Захари Дамянов, заради огромния успех, който прослави града и цяла България. Заедно с него бе и награден и личният му треньор – Световния шампион Шихан Емил Костов.

Всичко това се случи не къде да е а на ринга, награждаващите бяха Министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Областния управител на град Варна Стоян Пасев и кмета на град Варна Иван Портних. На събитието присъства и други обществени личности между, които специално бе поканен и вече настоящия кмет на кв. „Владислав Варненчик” Николай Костадинов, който до скоро заемаше позицията директор на „Дирекция спорт” към Община Варна и има съществен принос за развитието на бойните спортове в града.

Непосредствено след церемониите по награждаване в препълнената с над 4000 души  зала започна и дългоочакваната професионална галавечер Ultimate Pro fight 4 организирана с любезното съдействие на прмоутър Pro Fight и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Домакин на събитието беше Moda bar my place а главен организатор и мач мейкър – Петър Добрев.

В десет епични мача един срещу друг застанаха :

ЗА БАЛКАНСКИ ТИТЛИ В СТИЛ ЛОУ КИК
•    Радослав Костов/Бойл Варна/ срещу Иван Дордевич /Сърбия/ - победа по точки за Радослав Костов.
•    Галин Гинчев/Йорк Варна/ срещу Слободан Митрович/Сърбия/ - победа по точки за Галин Гинчев

ПРОФЕСИОНАЛНИ СРЕЩИ В СТИЛ К1
•    Рангел Иванов /Дрийм Варна/ срещу Стефан Николич/Сърбия/ - победа за Рангел Иванов след лекарска забрана заради получена аркада в скулата на противника му.
•    Станислав Бахчеванов /Йорк Варна/ срещу Лазар Соянович / Сърбия / победа за Станислав Бахчеванов след отказване на противника му.
•    Цветозар Кючуков /Иккен София/ срещу Георги Дойчев /Армеец София/ - победа по точки за Цветозар Кючуков
•    Богдан Шумаров /Боил Варна/ срещу Кирил Иванов/Тим Варна/ - победа по точки за Богдан Шумаров.
•    Марио Кирилов /Армеец/ срещу Симеон Димитров /Патриот Дупница/ - победа по точки за Марио Кирилов.
•    Красимир Вулев /Йорк Варна/ срещу Адриян Димитров/Варна/ - победа с нокаут за Красимир Вулев.
•    Сергей Александров /Армеец/ срещу Алексадър Петров/Варна/ - победа с нокаут за Сергей Александров.

ГВОЗДЕЯТ НА ВЕЧЕРТА
Владимир Вълeв - Питбула /Боил Варна/ срещу Sladjan Dragsic/Сърбия/. Един наистина красив и изпълнен с много адреналин мач, в който Влади изнесе лекция на съперника си от Сърбия по водене на боя, сила, издръжливост и шампионски дух. За поредна година на професионалният ринг Влади показа, че е номер 1 в своята категория и вдигна на крака препълнената до краен предел спортна зала. След края на срещата Питбула беше награден лично от президента на Pro Fight Димитър Ангелов, който е и съпредседател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Това беше една перфектно организирана галавечер, която варненци заслужават заради любовта си към бойните спортове. Със своето присъствие над 4000 души  показаха, че вече бойните спортове са социално значими и все по-популярни. Присъствието и на толкова много обществени личности е доказателството и за интерес от страна на Държавата и Общините в бъдещото развитие и масовост на кикбокса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес